Известие

Collapse
No announcement yet.

Помогнете за съвет за термостат-Алфа Ромео 1.9 JTD 115кс.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

То това не ми е първо "смеене" ,когато говоря с тях ,преди година ми обявиха цена за нов ключ от порядъка на 700лв+ и тогава се засмях доста ,даже продавач-консултанта ме попита какво е смешното ....казах му ,че търся ключ за кола,а не кола !!!

П.п.с: вече 3 ден съм с новия термостат и положението е коренно различно от стария...вече загрява ,макар че не ми се струва да е много бързо...друго ми направи впечатление ,че температурата пада ,но най-много до средната черта между 50 и 90 !
    Last edited by E.Stoimenoff; d.m.y г., 23:33.

Comment

Колега, няма да е лошо да споделиш, какъв термостат си взел за 80лв. и от къде.... чисто информативно
      sigpic

Comment

Моя е Вернет, около 80 лв. от Евро07 . Доволен съм. С новия термостат ще ви падне и разхода.
        Last edited by lordliness; d.m.y г., 09:21.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Моя е Вернет, около 80 лв. от Евро07 . Доволен съм. С нови термостата ще ви падне и разхода.
          Колегата ме е изпреварил...1 към 1 е с неговия пост....разхода ми падна значително...!

Comment

Може ли малко инфо къде го смени и тн., че цената ми се вижда супер
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
              Може ли малко инфо къде го смени и тн., че цената ми се вижда супер
              Аз си го смених сам. http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=74269
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Оказа се че термостата си работи добре,отваря и затваря нормално,просто датчика прекъсваше...Та термостата остана за продаване,ако някой желае.Термостата е:
                Производител: VERNET
                Описание на продукта:
                мотори 182B9.000, AR37101, 839A6.000
                841C000, 192A3.000 , 937A2.000
                Каталожен номер: 6826.88
                Оригинален номер: 46795667, 60816475, 46547758, 60816317

чисто нов,закупен от AXM-AUTO,с отстъпката която ми направиха е 95лв. и е без датчик.До колкото четох във форума,термостата е добър с добра изработка.

Comment

Working...
                X